Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Bijač: "Razočaran sam, bili smo bolji 90 posto utakmice i onda su Španjolci iskoristili naš pad u igri"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 16.01.24. | 21:58

Teško su se pronalazile riječi nakon poraza u finalu...

Jerko Marinić Kragić bio je vidno razočaran ishodom finala. Iako je Hrvatska pokazala kvalitetu i igrala je jako dobru utakmicu sve do damog kraja, kada su se Španjolci s tri gola u nizu ipak dokopali zlata.

 Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Do zadnje dvije minute imali sve u svojim rukama, bili smo dobri sve do kraja, a onda smo malo stali u napadu, i oni su sa svojom kvalitetom zabili tri gola i treba im čestitati. Kad smo mi stali, oni su nastavili gristi. Žao mi je zbgog navijača, nadam se da ćemo otići na SP“, istaknuo je Kragić za HTV, pa dodao:

„Igrali smo odlično, držali se dogovora. Zadnje dvije minute smo uz dobru obranu i Marka na golu vjerovali da ćemo slaviti. Stali smo prerano i to nas je koštalo pobjede. Nije ovo mala stvar, drugi smo u Europi i vjetar u leđa za sve ono što nam slijedi“.

Marko Bijač nije nikako zadovoljan srebrom.

„Razočaran sam u ovom trenutku, bili smo bolji 90 posto utakmice, kontrolirali smo rezultat i dogodio se pad pa su Španjolaci pokazali kakva su reprezentacija. Nama ostaje što prije zabrovaiti ovo. Veliki je uspjeh ovo, ali treba zaboraviti poraz i okrenuti se SP-u. Oni su bili pametniji, iskoristili su naše greške. Sada se moramo malo odmoriti i idemo dalje“.

Luka Bukić je bio fenomenalan u finalu, zabio je i četiri pogotka, ali malo mu je to značilo nakon poraza u finalu.

„Nije utjeha što sam najviše zabio. Vodili smo cijelu utakmicu i na žalost zadnja četvrtina nije išla u našu korist. Stali smo u napadu i oni su to okrenuli. Kreće ubrzo SP i treba se brzo presložiti. Idemo skupit glave i napraviti što bolji rezultat“. (pz)



Tagovi

Hrvatska vaterpolska reprezentacijaMarko BijačJerko Marinić KragićLuka Bukić

Ostale Vijesti